Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kylan tränger sig in

knivs eggen
är vass

den flår
min nakna hud

försvarslös
ensam

utlämnad
åt kylan

kalla hjärtan
likgiltighet

försiktigt
jag går

min fötter
har skärsår

händerna
även de

men jag förlåter
de kan ej förstå.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 12:08



Bookmark and Share


  Anna*
Vissa kan inte förstå och kanske det är så ... för att förstå måste man gå den vägen ... men innan kylan förlamar hoppas jag att diktarjaget också lämnar stället. Applåder
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e