Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig långsamt

jag la mig ner för att självdö
med lite hjälp på traven
långsamt
smärtsamt
rummet snurrade runt
världen var upp och ner
kylan från golvet trängde in
trängdes bort av värmen
uppkommen från min hjälp
att försvinna
nog försvann jag
någonstans
långt bort åt helvete
åt fel håll
det här fungerar inte
så skjut mig
men gör det jävligt långsamt
så jag hinner känna
att jag dör




Fri vers av Dyrbye
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-05 12:53



Bookmark and Share


    vilgot hellros
diggar texten. och rubriken är klockren
2011-02-15

  C.Källner
"Oh död var är din udd" en inte alltför hastig kanske låter en ana?
2011-02-08

  aol
tänk min vän att man ändå levde när det var som jävligast.

för döden sade till livet det du är nu har jag varit,

och det jag är nu ska du bli,
2011-01-09

  Pilgrim
Hej.. mycket känslor som vanligt. tror på dina ord o det gör ont. "but there is too goddamn much beauty to quit".
2011-01-05

  Ann-sofie.
Det finns så mycket att leva för som varje morgon kommer alltid med en ny början. Du är värdeful viktig och värd din plats här på jorden..
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye