Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag om ett år

Jag har famnen full av blåmärken
som vattenfasta färger


För gånger som jag fallit

men inte tagit emot

Jag har fått fingrar strykta
över kinden
som lämnar kvar

smutsfläckar

Som vägrar att gå bort


Jag drar en sista ångestsuck

ett skrik
ett stön
en märklig lättnad

Idag om ett år kanske du inte
är en del av mitt liv

igen




Fri vers av Hannah Norman
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-05 20:02



Bookmark and Share


  Ann. O. T. Herriddle
den här var helt underbar, väldigt mycket känsla.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman