Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet

 

Tar ett steg ut

 

i luften

 

en virvlande snöflinga bär

till nya höjder

mot vinterland

 

omfamnar sagor

med skimrande ljus

 

låter mig föras

beröras

störas

 

ser mer

långt längre

 

hör

förgör

mina föreställningar

 

härlighetens glans

överbryggar dunkelhet

 

omsorg

bygger broar

 

så kommer värmen

smekande över isen

 

du ser

vi förstår

kan mötas

 

trots allt

finns möjligheter

där

 

följer med på ännu en tur

buren av vinden

varm

 

omsluten i natten

omfamnad

 

tacksamhetens vind

lyfter bort

allt torrt

dött

 

fyller hopp

ger tro

 

det finns en morgondag

kantad av det som bär

 

det finns ett nu

där kärlek

är

 

oss




Bunden vers av Anna*
Läst 379 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-01-06 02:21



Bookmark and Share


  Drömfångare
Vacker och romantisk ♥
2011-02-02

  La Magnólia VIP
Mycket behagfullt och vackert ...
2011-01-26

  Erik Hall
Mycket fint skrivet!
2011-01-25

  Ninananonia VIP
Underbart Anna!
Jag älskar din dikt!
Så vacker :)
2011-01-11

  lilla t
Så skönt att du har framtidstro!
2011-01-09

    AA VIP
Vackert skaldat. // AA
2011-01-08

  Maria T
Skimrande,
som en saga
2011-01-08

  Lars Hedlin
Ser en värme som sakta byggs upp....
2011-01-07

    Max Poisé
Vackert och berörande ömsint!
2011-01-07

  ©Anniz
Den här är så vacker att jag inte vet vad jag ska säga om den ♥♥
2011-01-06

  Ann-sofie.
Rörande vacket..
2011-01-06

  Maximillixen
vilsam dikt med en form som leder tankarna vidare hela tiden mot det oss som utgör kärleken. :> Tycker om.
2011-01-06

    ej medlem längre
En underbar dikt fylld med hopp!



"det finns en morgondag

kantad av det som bär


det finns ett nu

där kärlek

är"


/Ann
2011-01-06

  Rosen VIP
Vilka underbara strofer du binder samman
den ger mig en skön rytm under läsningens gång
och bilden till gör dina ord så talande
budskapet om hopp och kärlek etsar sig fast inom mig
Gillas!!
2011-01-06

  Aftonvännen
Som att möta en blick, och se att det finns något där. En liten möjlighet, en skör snöflinga att stå på, och lyftas av. Så lätt att bara vila foten mot, och ge allt sitt förtroende, hela sin sårbarhet, stolthet, sitt rykte och sin verklighet. Ett litet steg i livet.
2011-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker dikt med stor framtidstro.
2011-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt! Jag skulle uppskatta
att raderna stod tätare, skulle ge
bättre läsbarhet och överblick.
2011-01-06

  Bengt VIP
en härlig dikt
där tro, hopp och kärlek
övervinner allt!
2011-01-06

    Bodil Sandberg
En finaste dikt i förhoppningens tecken!underbart!applåder!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*