Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDAS

Andas

                                                                Andas

                        Andas

                                                                                         Andas

                           

 

 

 

 

                                           KYLA

                                             

 

 

 

 

                           I      MITT   BRÖST FALLER SNÖ

                     

                                                         

 

 

                                                            

                                          FRYSER TILL IS

 

 

 

 

ANDAS

                                             ANDAS

                 ANDAS

                                                            ANDAS

 

BARA            

 

 

 

KYLA

 

 

 

 

 

 

 

VAKNA VAKNA VAKNA

 

                                                

 

 

                                     

 

 

 

 

 

 

                                          EN ENDA BLICK

  

 

 

 

 

VÄRMER MITT HJÄRTA

                                                   

                                        

 

 

                                 KÄNNER DIN KÄRLEK

 

TILL MIG

                    

 

 

 

 

 

 KÄRLEK  TILL DIG

                                                       

 

 

 

 

                                                  KÄRLEK




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-07 15:36



Bookmark and Share


  Anna*
Läcker disposition som förstärker budskapet! Applåder
2011-01-08

    Ken Cassel
=)
Fint Nina!

Kram

Ken
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP