Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många funderar säkert över dessa människor som kan begå denna fruktansvärda handling...


"Vad är dessa självmordsbombare för sorts människor ?"

En del ,framför allt yngre människor, kanske tror att detta är något nytt ! Ingalunda ! Jag menar att det handlar om det mest ultimata uttrycket för FANATISM som finns på denna jord ! Och historien har fler exempel på detta, Japans KAMIKAZEPILOTER som ,fullständigt, hämningslöst, STÖRTADE in i fiendens krigsfartyg under andra världskriget , Hitlerjugends sista fanatiska BARNSOLDATER (!) , som slogs, fullkomligt underlägsna, till sista blodsdroppen, mot de ryska soldaterna, under de sista dagarna av andra världskriget i ett sönderbombat Berlin ! Fler exempel finns säkert , det är jag övertygad om.
Fanatismen, religiös,nationalistisk eller politisk, är en FARLIG åkomma, som gör människor fullkomligt desperata och vansinniga !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 352 gånger
Publicerad 2011-01-07 14:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta är människor som utsatts för systematisk hjärntvätt.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska