Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så lycklig

Din blick som går rakt in

får mitt hjärta att slå extraslag

min själ sjunger du gamla du fria

det kvittrar i mina ådror

och pirrar i mina leder

Mina fötter skuttar jänkasteg

mina knän skallrar i skålarna

låren vibrerar så celluliterna krymper

Magen drar ihop sig

brösten blir fastare

Ryggbesvären är puts väck

Och min mun

slutar aldrig le.






Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-07 20:35



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar hälsokur verkar det sannerligen vara! Det borde du ta patent på! Då blir du rik på kuppen =0)
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt