Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar smärta

Sprittande glädje

borde smitta mer poeter

älskar sin smärta




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-07 22:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"Det gör ont

När knoppar brister"


Samt även då vissa (visa) poeter skriver
då de inte kan brista ut i blomning
2011-01-08

  Carola Bouvin
Ont...
2011-01-07

  Seglaren
sant
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt