Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga tankar

När natten faller på
och sömnen börjar pocka

Vill knoppen liksom inte förstå
ofta är det annat som locka

Läsa dikt och skriva strunt
känns som det behövas

Och i huvudet går det runt
när orden fram och tillbaka prövas

Vill ej sova nu i natten
vill sitta här med dig

Men jag tror jag tar ett glas vatten
och ändå går och lägger mig




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-08 00:03



Bookmark and Share


  Anna*
Det känns igen och snart ska jag också göra detsamma =0)
2011-01-08

  aol
känner igen bra diktat
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt