Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att resa...men vart


På resa

På resa

I en tågkupe´
med nötta fåtöljer
färdas vi
med olika bagage

Vi åker med förväntningar
och rädsla

Kan resan bli avgörande
eller är detta vår sista

Bagaget får avgöra.







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-12-07 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg