Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ser dig

Hon ser, det du vill gömma
nu hon suckar trött
Försök inte henne döma
åt det hon ler förstrött

Din rädsla att bli sedd
har hon sett sedan en tid
Att du för kärleken är rädd
och att du ska bränna vid

Hon känner för dig empati
som en mor gör för sin son
Men du har redan gjort sorti
den tid ni hade var blott ett lån




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-08 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt