Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns men minns ingenting

det slår så hårt att jag inte kan sova.
mitt hjärta,

det slår så hårt för att hålla mig vid liv
att jag vill skära ut det bara för att det ska bli tyst.

som en blodpropp i mitt bröst,
du får allt att stanna till.


den pulserande paniken.
jag vill inte ha kvar dig.

om du någonsin älskar mig,
kommer jag skära ut dig & lämna tillbaka dig.




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt