Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankefilm

Och här sitter jag orolig
och tänker på vad du gör
och hur du tänker

Har du självkänsla nog
att hitta dig själv och vad
du vill i livet.

Vad tar du för steg
Går dom framåt
eller hamnar du ett par tillbaka ibland?

Jag vill så gärna tro på dig
men du säger ingenting
så jag får bara gissa.

Jag är bra på att gissa
Jag kan gissa så att hela huvudet sprängs
i bitar

Jag kan skapa historier
så att jag får ångestattacker
och inte kan sova på hela nattenn

En sa till mig att jag borde
söka in på dramaten.

Tänk att man nästan
kan förorsaka världskrig
bara genom att tänka




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-08 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt