Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om slutets tanke

 

I, och

Med

Modet som

Ofrånkomligt

River

Tysta

Altarstämmor

Lyser stjärnklar himmel

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-12-07 21:20



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
IMMORTAL MOJO... snyggt mannen!
2005-12-07

  Fredric
det är du helt klart.. och livet är bara en paus från döden...
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön