Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så här kan det bli.....


"Det ska gå snabbt numera....."

Det ska gå snabbt numera, pulverkaffe i mikron ,en sked , klart !

Det ska gå snabbt numera, hundra mail utraderade ! På några sekunder !

Det ska gå snabbt numera. Hastighetsgränser är löjligt, sa´snubben i BMW:n , barnfamiljens far i den mötande bilen han frontalkrockade med tyckte nog annorlunda, tre döda,två svårt skadade , BMW-föraren var en av de omkomna, familjefadern och ett treårigt gossebarn de andra två....

Det ska gå snabbt numera . På jobbet hade truckföraren det stressigt, fick in leveransen sent, han hade lite för bråttom, trucken välte och han omkom, ihjälklämd, han hade inte , i stressen, brytt sig om vare sig säkerhetsele eller hjälm !

Det ska gå snabbt numera , ambulansen hämtade den stressade Erik , 66, som stressat på, som postbud i 40 år, idag blev det för mycket, hjärtat orkade inte mer, hjärtinfarkt , som sagt, Erik skulle fyllt 67 nästa vecka och fått pension . Han "hann" aldrig dit......


-------




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 22:29



Bookmark and Share


  aol
ruggig sann läsning
2011-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Det går snabbt. Utför.
Civilisationens sista hurra.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska