Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moss lilla Olle

 

Ett mögligt hörn av mitt liv

Tar sakta, kväver, sänker

Tysta tappra anletskliv

Själen sjuk av ränker

Stilla allt det fyller

Rummet skönt

Tanken skyller

Något grönt

 

Min kropp förtärs av mossa




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 660 gånger
Publicerad 2005-12-07 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön