Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadline

 

Allt går så fort

Så fasligt lurigt snävt

far åt väster höger om

Far åt öster helt bakom

Far så illa hemligt stävjt

När allting växt sig så stort




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-12-07 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön