Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel aritmetik

noll

noll gånger noll är noll

ett gånger noll är noll
två gånger noll är noll
tre gånger noll är noll

och vet du
tusen gånger tusen gånger tusen
gånger noll

är också noll




Fri vers av yoakimu
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 10:27



Bookmark and Share


  wildrose
Vilken matte lektion! =)
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu