Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens!

 

 

nå vad är du så lycklig för då
har du skäl till det?

måste man ha det? 

hmm.. det verkar inte riktigt
- intelligent!
att gå så där och vara glad!

så är jag väl en lycklig dåre då
en glad skit i universum

lugn det ändrar sig
i morgon
blir det nog en bra poet
och grubblare av dig!

vad bryr jag mig om i morgon
det är nu - idag - jag finns
med eller utan skäl
morgondagen bär sin egen börda

så vart vill du komma?

ingenstans
- jag är!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-09 16:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är roligt att provocera sådana självutnämnda diktatorer genom att fortsätta vara ÄNNU gladare.
Och motsatt: När glädjediktatorerna kommer med sitt "SMILE HEIL!" så vägrar jag också och njuter lika mycket av det.
Inte för själva sakens skull men för frihetens.
2011-01-09

  Deva
verkar vara en bra livsfilosofi, lite mera närvaro efter allt grubblande;-)
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger