Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mareld

 

marelden slickar mina lår

när jag vänslas med mig själv

i meterdjupt vatten

silvervit hud dyrkar fullmånen

hyllar kvinnligheten och sinnligheten

 

endast sjögräset binder mig till jorden nu




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 623 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-10 01:40



Bookmark and Share


    Annika J
Att bada i mareld är sinnligt och underbart och lite farligt! Något man aldrig glömmer. Lycka.
2011-01-10

  tom boreland
gillas
2011-01-10

  Coinriocht
Vackert och känslofyllt. Fint =)
2011-01-10

  zacke :]
vacker, målande, gillar!
2011-01-10

  Ex¤animo
vackert, du får orden att kännas.
2011-01-10

  Niclas Petersson VIP
Snyggt.
Gillar.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson