Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osläckt fett

 

Fönsterbleck

Ett streck målat av klarsynthet

Utsiktsskräck

Förvånat skakar hårsyntet

 

Den pensel som dragen lupit

Duken av det nu tomma fönster

Som under detta törsten supit

När hjärtat bragt sitt skiljemönster

 

När tanken skallades av sin framsynthet

Där allt blev tyst vad gårdagen tidigare väckt

Värker nu dess onda oborstade närsynthet

I den ram av målad duk och fett som brinner osläckt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 616 gånger
Publicerad 2005-12-07 23:36



Bookmark and Share


  Tobbe
Man kan bli sjuk i huvudet av mindre. Men jag gillar denna skarpt! Får mig att försvinna i tankar. Måste läsa igen. Måste förstå vad som skett. =)
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön