Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört och sett

Den som en gång
hört och sett
får vakna drömmar
och lever mera

Tidlösheten
efterliknar tiden,
vakan sömnen
och tystnadens tal
hörs orera
genom drömmen

Detta
är att älska
det som inte älskar

det som inget rör
ingen kyla
ingen hetta

och ändå älskas
just av detta.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 12:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ordmålningar
stiger
vandrar

är

klanger
kristallklara

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP