Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste detta i Metro idag .....


SÄPO´s FEMETTA !

De mest lämpade för att motarbeta den islamitiska radikaliseringen (dvs "självmordsbombare", Bin Laden och co, Al Qaida,alltså) är, enligt SÄPO,........DE ETABLERADE MUSLIMSKA RELIGIÖSA ORGANISATIONERNA ! Kanonbra (om det funkar),SÄPO ! Och i så fall :"Ät skit, Sverigedemokrater !"

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-10 16:16



Bookmark and Share


  Maria Thunholm
Det är sà sant...

Det behövs muslimer som arbetar med ungdomarna. Sàna som är verkliga förebilder...
2011-01-10

  Mats Henricson
I Stockholm har det redan satts igång, ett par muslimska församlingar där har "fångat upp" unga muslimer med sociala problem och lyckats engagera dem i församlingens sociala verksamhet, med fritidsgårdar och sådant, på agendan....
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska