Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tross

 

Fallrepet

Snarlikt nära

den deadline

som tiden stryper




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-12-08 02:57



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Den här gillar jag verkligen - Du lyckas fånga så mycket med så få ord i ett synnerligen melodiskt flöde av mening och innebörd! Snyggt!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön