Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade kvinnor





två kvinnor rullar runt
älskar
i nattstånden gyttja

bygger manslemmar
av geggamojjan

försöker
bestiga dem

bygger
på nytt

och på nytt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 21:59



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
vill man så vill man
2011-10-04

  objekt3
Frustration på en ny nivå.
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP