Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar din kärlek

En sådan kärlek
har jag aldrig sett
varken före eller efter dig.
Den bara forsade fram
rev med sig
slet sönder
allt i sin väg.
Som en vrakspillra
sköljdes jag med.
Din starka ström
var varm och trygg
jag tänkte inte
jag bara flöt med
mot oändligheten.
När jag till slut
föll utför Niagara
upptäckte jag att jag
inte var någon forsfarare.
Blöt och eländig kröp jag iland
och kryper fortfarande
på livets torra bygata.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-10 23:08



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Den här funkar. Gillar den i sin symbolik om hur det kan bli när man blir kär och galen.
2013-12-06

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP