Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let´s Dance

Ingen kan väl undgått att en fredagskväll,
i Schermans teve fyra ägnas åt duell.
Flintlåspistolen är bytt mot hålfotskil,
när celebra karaktärer äntrar dansgolvet med stil.

I skuggan av de tävlande sitter som i trans,
fyra fåniga varelser som torskat har på dans.
De utgör tillsammans en jury kompetent,
med poängspadar, eloger och dissar allmänt känt.

(Vad jag mig kan inbilla och se i fantasin,
är två litteratörer i pardans med god min.
Det vore nåt för ögat att se två män som valsar,
- Ranelid och Englund omkring varandras halsar.)




Bunden vers (Rim) av Loffe
Läst 374 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-11 11:31



Bookmark and Share


  Lejonhona
Underbar!
2011-05-18

    legusa
Kul text.
2011-01-21

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2011-01-20

  thyra
Härliga rader med fina rim!
2011-01-16

  LassO
Ja ursäkta missade visst kommentaren, JO de var lite kul faktiskt "flintlås" kanske kan passa Englund om inte annat Och de verkat ju "valsa" redan, rejält
2011-01-11

  LassO
haha har tänkt nåt med vals med, angående detta men vaddå det visst bara Ranelid som har en egen spätta....
Problemet för Englund är väl att han har en så stor stol att släpa på det blir många fötter--- (sen kan man undra om Scherman sagt till om det, "all reklam ät bra reklam" ) Ranelid får en bonus, en resa nånstans eller nåt, för annars går de inte ;=) att dra av
2011-01-11

  ©Anniz
Tack för din humor :D
Den får mig att skratta ♥
2011-01-11

  Lars E Jönsson
applåder i massor, min humor
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Loffe