Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförklarligt



jag har mött mig själv genom dig
har sett allt

oförlåtet
skuret

utröttat


besvaras med kärlek, från
var?


hur ska den uttalas,
ersättas

förklaras


inga ord som finns i denna värld







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-11 13:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Orden tar liksom slut ibland, bra skriftat!
2011-01-12

  Catharina Edin VIP
Ibland räcker orden inte till - gillar denna text, med rubriken som förstärkare.
2011-01-12

    ej medlem längre
snyggt Sessan !
2011-01-11

  Lars Hedlin
Gillar....
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP