Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Faller,Igen.

Från Toppen Till Botten.

Från Glädje Till Sorg.

Från Nykter Till Onykter.

Från Stark Till Svag.

Jag fick se toppen i ca en månad,
där jag aldrig vart förr.
I 13 år kämpade jag för att nå den,
sedan föll jag.

Tänk om det tar ännu 13 år innan jag når den igen?
Så länge orkar jag inte vänta,
så mycket kraft har jag inte längre.

Och så mycket jag kämpade,
så mycket som jag gick igenom.
Det är inte värt det,
så jätteunderbart var det inte,
som alla sa.

Det var inte så som alla berättat att det skulle vara,
visst,
jag hade lyckan,
jag hade kärleken,
jag hade...
allt.

Men nu gör det ännu ondare än förr.


Det är inte värt det.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen