Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förstå en kvinna...



"Så Madame
kunde Ni då
för en okunnig, okynnig lymmel,
av Amor
till hela Edert väsen uppfylld
landsstrykare
men ock samt tillika
ärevördig o hängiven
Collequeteur
av Edra barska fraser
av ack sånt svårförståeligt motstånd,
då förklara
vari detta bottenlösa agg
gentemot undertecknads Person
bottnar i

svara fort Ma Caeur
på min question
ty jag får vallningar
blott av att mobilisera une Pense
uppå Edra kroppsliga behag
och naturliga arrangemang ?"



"Ack mon Frère
bilden av Eder penis
Ni har
i mitt huvud Monsieur,
vad annars ?"









Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-11 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP