Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (ro)...

 

månskensförtrollning

ger mig nattens kalla ljus


rymdens ro blir sedd

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 253 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-03-01 22:22



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert skriftat vännen
2011-03-05

    ej medlem längre
En stämningsfull dikt.. som vittnar om en förmåga att kunna se och uppleva nattens magi
2011-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Förtrollande vackra rader. =)
2011-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
En stilla
kommentar
här ljuset
gott bar!
2011-03-02

  Linda CH VIP
Otroligt fin!
2011-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2011-03-02

  Catharina Edin VIP
Tänk att få se rymdens ro - det lyckas du med.
2011-03-02

  Fredrik P. VIP
rymden och månens magi
förtrollar oss i poesins värld
2011-03-01

    ej medlem längre
underbar läsning :-)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra