Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, Minnena och Meningen



Ett halvt liv
Ett halvt liv att leva

Minnen som står likt en allé
längs en väg som sedan länge passerats

Minnen som sakta förtvinar
för att sedan sakta dö
i takt med att sinnet tappar fokus

Är livsverk bara minnen?
Är allt förgäves?

Minnen som växer i takt med nya upplevelser
som sakta växer in i varandra

skapar nya nya minnen
som lämnas längs vägen och går vidare

Bort mot slutet

Varför?





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-11 23:25



Bookmark and Share


  Fallgirl
Gillar!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders