Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.dn.se/nyheter/sverige/aldre-kvinnor-inblandade-i-barnporrharva


sodom och gomorron

Så de syndade i Sodom

så de syndade som män

sent ska syndaren vakna
men vakna det ska han
och hon och den och det
och inte bara män
kladdar konstigt
och inte bara män
smutsar synd
och inte bara män
ärgar ärr

godmorgon
Solen har stigit
över er sköna nya värld




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-31 10:29



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Och vilken fin sol sen! Bra skrivet.
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha