Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med hjälp och inspiration av Vännen Objekt3.


Femton Sorters Sömn

Femton sorters sömn
jag har femton sorters sömn att erbjuda dig
ditt hot ger mig lusten att
rätten att
erbjuda dig sömn som svar
en lätt sömn från en spetsad drink
en djup sömn från ett baseballträ (fast i aluminium)
En evig sömn från den kniv jag gömt under kudden

femton sorters sömn kan jag erbjuda
en orolig sömn med mardrömmar
en kort sömn då jag väcker dig mitt i natten med en behandskad hand mot din mun och ett:
-sssjjjjj
en oväntad sömn från ett jaktgevär på långt avstånd
eller från ett dussin pilbågar på något närmre
avstånd

kemiskt inducerad sömn både för hundar och sargade människor
jag har burkar, hinkar hemma med piller, tabletter, så kallad medicin
som kan söva dig ordentligt och göra din sömn oförtjänt rofylld
jag har vertyg som kan machetera dig så du sover bitvis
alltså i bitar, övertydligt så du förstår
verkligen förstår
hur långt du får mig beredd att gå

du kan få gå i sömnen, gå på spikmatta och glödande kol
springa i sömnen
försöka rymma i sömnen
Klardrömmande tar jag över din sömn med mardrömmar
brinnande, brännande drömmar
om strömmar av lava i dina smutsiga ådror
hypnagoga hallisar där du tror att du är vaken men
monstret kommer närmre och närmre och närmre och du vaknar inte
fast du skriker så högt att din sängkamrat vaknar
nakna drömmar, byxlös och hjälplös
en sömn där ditt obefintliga samvete reser sig som en odöd

femton sorters sömn
vill jag döma dig till
din gränslösa
omdömeslösa jävel




Fri vers (Spoken word/Slam) av Shininkagemusha
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-29 00:23



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
sleep tight - dont let the bedbugs bite

kul straff: sömn. eller kul. men du fattar. mkt energi som vanligt! en dras med, rakt ner i mardrömmen...
2016-11-29

  objekt3
Vän<3
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha