Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zombie

- känner du dig någonsin ensam?

jag är alltid ensam.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-12 16:02



Bookmark and Share


  Hurricane
Som taget ur min mun.
+1

*/Hurricane.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt