Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bocken under snötäcket

Två män skottade min uteplats fri från snö. Förvånad tackade jag dem och tänkte på någon slags belöning.- Ja vi vill ju inte att det ska bli värre med snön, sa den ene. Jag förstod inte vad han menade, men en stund senare kom mängder av snö ned från hyreshusets tak. Nu är det mycket värre, jag vet inte alls var vår halmbock finns.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-12 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP