Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börjar höjas röster bland en del s k "finpoeter" (min beteckning) att de politiska inläggen här ska elimineras (också min egen tolkning)...


"Avpolitisering" av Poeter.se ?

Det är bara att titta på "Agendan" för Poeter.se, min damer och herrar Finpoeter ! Så länge som titlarna "Brandfackla och Journalistisk text" finns kvar så LEGITIMERAR detta dessa politiska inlägg och de reflektioner som, bl a undertecknad, brukar skriva om ! Dessutom är det ju SYNNERLIGEN EGENDOMLIGT om ni ,dessutom, vill eliminera de politiskt influerade dikterna som förekommer här ! Även POLITISK POESI är POESI ! Att på detta infama sätt försöka göra sajten till ett "verklighetsflyktens eldorado" (min tolkning), finner jag motbjudande !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-13 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem är det som avgör vad som skadar den personliga integriteten?
Man får se upp där så att man inte hamnar i samma dike som de som vill censurera Lars Vilks.
2011-01-13

  Mats Henricson
Enkelt, Wolf ! Propaganda platsar väl här, anser jag ! Det viktiga är, att man , i den s k förtexten, upplyser om att det handlar om ren och oförfalskad sådan ! Det är den metod jag praktiserar här.
2011-01-13

    ej medlem längre
Politisk dikt har så klart sin plats också här på poeter.se. man kanske måste skilja på texter som är rena propagandan och texter som behandlar politiska idéer eller begreppet självt.
2011-01-13

  ULJO
All poesi hör hemma på poeter. se så länge den inte skadar den personilga integriteten, så fortsätt skriv politiska texter, jag kommer att läsa dem med liv och lust.
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska