Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där onämnbara

det där mörka
som syns där bakom
har nu etablerat sig

dit inga armar kan nå
inte ens de egna

det påverkar
definitivt

tystlåtet
bestämt

för sent
backa filmen

det där mörka
tar nu sin boning
utan att fråga
om lov




Fri vers av Kim VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-13 14:06



Bookmark and Share


    99knivesinside
Soldater är vi för kärleken och modet, vi klarar mörkret. Du skriver fint!
2011-01-19

  Mats Henricson
Laddat om det okända............
2011-01-13

  blaite
Låter scary
2011-01-13

  Peter Olausson VIP
en dikt med en dov, tung ton, så där avlägset men med stor styrka. Ja, den känns mäktig, en text som absolut är läsvärd och som jag gärna bokmärker. - Peter
2011-01-13

  Anna*
Märkligt hur det kan ske men så är det! Snyggt formulerat!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP