Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömma mig i glaskulan

ibland vill jag bara gömma mig i en glaskula
där inga andra kan komma in
där man slipper all smärta som bara sipprar ut ur variga sår
jag vill skaffa ett \"hem\" i denna glaskula
snälla,låt mig bara få gå in där...
behöver vila upp mig från allting
vill läka
må bra igen




Fri vers av dulores
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-12-08 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores