Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar (2011)


Låt drömmen bli sann
låt drömmen vara här och nu
låt drömmen verka
låt drömmen vara du

låt allt som du vill
bli verkligt för att du vågar
det enda som begränsar
är våra förkrympta hågar

så spring och jubla
vi har blott chansen
så länge vi andas
kan vi delta i dansen

så upp på drömmen
och gör ditt bästa
en gång får vi lotten
att nuet gästa




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-14 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten