Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;)




Ego

Alltså jag vet

jag smälter in i tapeten

den är ju så jävla snygg!




Fri vers av sulimaa
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-14 13:41



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Som en kamelont..
2011-01-22

    ej medlem längre
Ytförälskelse?
2011-01-15

  blaite
Like
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa