Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny kärlek

På nytt vi lovat
evig kärlek
till varandra.
Många år har gått
sedan kärleken var ny
vi levt med den
men vill nu ändå
förnya löftet
för den tid
som vi har kvar.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-14 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP