Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en ängel...

Likt en ängel fanns du där.....
Kom från ingenstanns......
När jag mest behövde dig....

Lyfte dina vingar och tog mig i din famn....
Dina ögon.....så fulla av kärlek.....av värme....av längtan...

Du har alltid funnits i mitt hjärta...
Men nu vet jag att du verkligen finns...




Fri vers av Dennis.
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-12-08 17:43



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
"Men nu vet jag att du verkligen finns."
Så underbart vackert, så enkelt och fint.
Likt en ängel, är din enkla klara poesi.
2005-12-08

  Jessica Ebbesson
Vackert skrivet!
Dock tycker jag inte att punkterna behövs,
texten skulle flyta bättre,men det är vad jag tycker ;)
2005-12-08

    Crystal_Dragon
mycket bra, slutet tycker jag om:)
2005-12-08

    Fia
Så fint och vackert skrivet. Slutet är verkligen fint och denna dikt blir jag glad av =)
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.