Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar ensam på denna jord

Vart än min väg förr mig
Finns ingen där omkring mig

Bara en stig
Som måste följas

Smal och halt

Vandrar med en svart tröja
Som beskriver mycket

Med en tystnad som gör det svårt att svälja
En vass klunk som skärs igenom halsen sakta
Dystra bilder
Som förtränger det goda

Känner du av känslan
Från
Mitt inre som skriker

Försöker att inte gråta
Men kan inte hålla emot
Täcker mitt ansikte för att ingen ska se

Kyss mitt hjärta farväl
Låt det svida för avtrygget som placerats där

Kan höra hur det viskas nerifrån marken
En svag röst
Men övertyggande

Vad är krutet som får mig att kämpa
Att fortsätta vandra i en denna kyliga väg

Har läst sorgen som sitter på armen
Tatuerad
För att inte glömas

Ska inte gråta inatt

Bara vandra igenom denna kyliga väg




Fri vers av M.A.J.R
Läst 462 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-21 18:25



Bookmark and Share


    jamming223
Bitande. Tung. Så oerhört stark. Ger verkligen en liten klump i halsen av medlidande. Du har verkligen lyckats fånga känslan - så skarpt!
2012-09-25

  Nattsuddan
Så oerhört vackert formulerat och så igenkännande.
Kram
2011-02-07

  La Magnólia VIP
Du berör med din penna .. med dina ord rör du hjärtat .. det finns vemod, smärta och någonstans en längtan ..
2011-02-06

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.

Höga Visan 2:10-14

Någon väntar på Dig.
2011-01-22

  Junia VIP
så mycket känsla...
2011-01-22

  Lena Själsöga Keijser
vandrar in
gråt dina tårar
varför kväver vi dem
kanske vi lärts att inte gråta
tårar - hjärtats tårar blir de vackraste pärlor
vilka blommar i våra händer

du skriver vägen
du vandrar den
och ja ditt inre höres klart rent

än en gång tack

Tack att Nattens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-22

  Catharina Edin VIP
'ingen människa är en ö' - vi hör ihop, på något plan, människorna - ingen är totalt ensam! Man läser och blir ledsen för diktjagets skull -
2011-01-22

  Julio VIP
Bra broder
2011-01-21

  Cadena
Känslosam och uttrycksfull!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R