Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk ändå

Tänk ändå
hur allt i detta ögonblick
som just förgår

lever som
det enda rätta -
och är allt
vi nu förstår

Ändå lika säkert
har mänsklig visshet
funnits förr
med samma rätt

och förlider ständigt
från förr till nu
på samma sätt

Därav
kan vi endast
säkert veta

att alla tider lider
ungefär så där.

Vi tror oss alltid veta
på ett ungefär
just här.




Bunden vers (Rim) av Jan Widströmer VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-14 15:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vandrar in i denna bild och
möter fjärilar

det
är
vackert

tack

Tack att Aftonens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP