Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår egen pjäs

vindlingar
erosion
allt blåser bort

klokheten även


när fötterna
saknar kontakt
underifrån

då växer
panikångesten
rakt över

i varje hålrum

örat uppfattar
plötsligt nya
obeskrivbara
snirkliga ljud

krusningar
för minnet
avfärdar
sannolikheten

håller blicken
vid horisonten

hur det slutar
där svävar
ovissheten




Fri vers av Kim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-14 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP