Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känselspröt

 

 

binder för

dina ögon

 

dags att

famla i mörker

 

först naken 

vinner





Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 435 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-14 16:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt mycket känsla i den här, just för känslan och att känna!!
2011-01-26

  mare VIP
Låter ljuvligt..
2011-01-15

  blaite
Supernice text som vanligt
2011-01-15

  Niclas Petersson VIP
Underbar, kort och gott.
Gillar. Mycket.
2011-01-15

  zacke :]
Håller med, spännande och vacker!
2011-01-14

  En strimma av guld
Fri känsla känner jag i dina ord. Bra och härligt skrivet.
2011-01-14

  drover
vacker, intim och spännande
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson