Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

härligt maktmissbruk

så där ja!
skönt att se att jag gör dig
kåt igen

så lätt det var
hade nästan glömt

blicken simmig
rösten bär inte helt

i mina drömmar
är det allt annat än \"artigt\" och \"fint\"

du skulle vilja
\"ta mig här och nu\"
frågade till och med
\"när jag var fri?\"

och jag vet redan hur det känns
när du kommer in
en man är den andra lik


gå hem du
använd din fru

så länge


jag vet ändå
hur lätt det är
att få dig
dit
jag vill
om
jag vill

och jag blir våt


förvånande lätt
med tanke på
omständigheterna

du är trots allt

min chef




Övriga genrer av Folke
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-12-08 18:38



Bookmark and Share


  MonaLisa
Kan inte låta bli att gilla dina ord. Den täta heta konslan bakom. *ler*
2006-01-09

    ej medlem längre
Stark och träffande text
om det sexuella maktspelet!
Härligt!
T
2005-12-12

  sol
oj, ord å inga visor. väldigt naket och utlämnande!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke