Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vivören

korsdrag

blåser i ett hjärta
en hemlig drar förbi

det hjärnan gömt
ger tydligt eko




Fri vers av Folke
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-07-05 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke