Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ICKE!

Jag regisserar inte min egen film

Ekonomistyrt
är humöret

Magen rumlar rulltårtsstinn
full av känslor

Skinnet skaver

Själen har svullnat






Övriga genrer av Folke
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-11-07 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke